Derbinin kralı Yeşil Bursa: 1-0

Karacabey Birlikspor’u tek golle geçen yeşil beyazlılar kupada adını bir üst tura yazdırdı. Son dakikaları büyük bir çekişmeye sahne olan maçta pilot takımı zafere Mehmet Kalkan taşıdı. Sayısız fırsattan yararlanamayan Karacabey Birlikspor ikinci yarıdaki

Derbinin kralı Yeşil Bursa: 1-0

Beytullah SÜAT

Ziraat Türkiye Kupası 1.eleme turunda iki Bursa takımını karşı karşıya getiren maçta Yeşil Bursa, Karacabey Birlikspor’u tek golle geçerek adını bir üst tura yazdırdı.


Karşılaşmanın ilk yarısında her iki ekipte vasat bir görüntü sergiledi. Karacabey Birlikspor Alim Harlak’ın kanattan getirdiği toplarla etkili olmaya çalıştı.


35.dakikada Alim’in ortasında müsait durumdaki İlhan takımını mutlak bir golden ederken, 42’de Onur’un orta şut karışımı vuruşunda kaleci Volkan başarılıydı. 1 dakika sonra Yeşil Bursa golü buldu. Kazanılan kornerde ise topa iyi yükselen Mehmet Kalkan,  kaleci İhsan Turgut’u avlayarak takımını 1-0 öne geçirdi ve devre 1-0 tamamlandı.

ÖNCE PENALTI SONRA DEĞİL

Mücadelenin ikinci yarısında üstün olan taraf Ümit Şengül yönetimindeki Karacabey Birlikspor’du. 55.dakikada ilginç bir pozisyon yaşandı. Karacabey atağında hakem Bilal Çavuş ilk olarak Yeşil Bursalı oyuncuların topa ceza sahası içersinde elle oynadığını belirterek penaltı noktasını gösterdi. Yeşil beyazlı oyuncular bu pozisyona uzun süre ederken, yan hakem Birtan Yavuz’la görüşen Bilal Çavuş ardından penaltıyı iptal etti ve karşılaşma kale vuruşuyla başladı. 57’de Volkan Tercan tekrar sahnedeydi. Önce Alim’in ardından Yusuf Efil’in şutunu çıkan tecrübeli file bekçisi, 80’de yine Alim’e yine şans vermeyince karşılaşma Yeşil Bursa’nın 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

STAT: Minareliçavuş

HAKEMLER: Bilal Çavuş (**), Gündoğdu Yiğit (**), Birtan Yavuz (**)

GOL: Dk 43 Mehmet Kalklan (Yeşil Bursa)

SARI KART: Volkan Tercan (Yeşil Bursa) İhsan Turgut Kırveli, Gökhan Akıllı (Karacabey Birlikspor)

YEŞİL BURSA: Volkan Tercan (***), Mehmet Kalkan (***), Sedat Dursun (**), Tugay Meşekoparan (**), Semih Durmuş (***) (Dk.80 Talha Çalışkan), Mahir Kemal Aktı (*), Kadir Turhan (***), Utku Türk (**) (Dk.60 Mustafa Emre Can **), Kenan Uz (***), Mertcan Erdem (**), Yunus Öz (**) (Dk. 58 Barış Sinan Üstün **)

KARACABEY BİRLİKSPOR: İhsan Turgut Kırveli (**), Muhammet Serdar Yazıcı (***), Samet Yüksel (**) (Dk.60 Hurşut Meriç *), Onur Sağlam (**), İbrahim Ak (**) (Dk. 75 Süleyman Güneş *), İlhan Aslanoğlu (**), Emincan Konuk (**), Ali Serin (**), Gökhan Akıllı (**), Alim Harlak (***), Yusuf Efil (**)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X