Derdi olan karakterleri  seçiyorum

Güzel oyuncu Nur Fettahoğlu, gelen rol tekliflerinin içinden çoğu zaman farkında olmadan derdi olan karakterleri seçtiğini söyledi.

Derdi olan karakterleri  seçiyorum

ONLARI ANLAMAYA ÇALIŞIYORUM

Ekranların güzel ve başarılı oyuncusu Nur Fettahoğlu, samimi açıklamalarda bulundu. Gelen teklifleri kabul ederken canlandıracağı rolü iyi incelediğini belirten Fettahoğlu, ‘Birçok karakter geliyor önüme. Ama gördüm ki ben, önünde sonunda en çok derdi olanları seçiyorum. Onları anlamak,  hak vermem, bazen kızmam, anlamam, üzülmem, sevinmem, karakterin arka planını özümsemem demek’ diye konuştu. 

OYUNCULUK ETKİLEŞİM MESLEĞİ

Canlandıracağı karakterle bütünleşmesi kadar senaryodaki diğer dinamiklerle de etkileşimini önemsediğini söyleyen Nur Fettahoğlu, bütünlüğü önemsediğine dikkat çekti. Ünlü oyuncu, ‘Sadece karaktere değil, çerçevenin bütününe bakmak gerekiyor. Çünkü oyunculuk bir etkileşim işi. Bu bütünü anlamadığın ve ona tepki göstererek kendini konumlandırmadığın zaman iş savrulmaya başlar’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X