Destekleme ve Güçlendirme Derneğin’den Sönmez Grubu’na ziyaret 

Bursa Emniyet Müdürlüğü, Bursa Emniyet Müdürlüğü Destekleme ve Güçlendirme Derneği yönetim kurulu ve üyeleriyle Baia Hotel’de bir araya geldi.

Destekleme ve Güçlendirme Derneğin’den Sönmez Grubu’na ziyaret 

Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Ali Cem Sönmez’in ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya; Vali Yakup Canbolat, İl Emniyet Müdürü Osman Ak, il Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Bursa Emniyet Derneği Başkanı Faik Çelik, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Sönmez, Bursa Emniyet Derneği Başkan Yardımcısı Galip Sakder ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

Programda konuşan Bursa Asayiş Müdürü İbrahim Çağrı Şentürk, malvarlığına yönelik işlenen suçlar ve alınacak önlemler hakkında yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi verdi. Bursa Trafik Denetleme Şube Müdürü Şükrü Solak da, yapılması planlanan trafik akademisi projesinden söz etti. Solak, ailelerin bilinçli trafiğe çıkmaları için haftanın 7 günü eğitim vermek istediklerini vurguladı. 

KATKI ÇAĞRISI…

Bursa Emniyet Müdürlüğü Destekleme Ve Güçlendirme Derneği’nin uygulamış olduğu projelerin amacına ulaştığına dikkat çeken İl Emniyet Müdürü Osman Ak, trafik akademisi projesinin oldukça faydalı olduğunu söyledi. Vali Yakup Canbolat ise Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez’e ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X