Devamlı Mert’i izleyin!

Teknik Direktör Yalçın Koşukavak, Çağlar Şahin Akbaba ve diğer kalecilere Başakşehir’in milli file bekçisini örnek gösteriyor. 

Devamlı Mert’i izleyin!

Bursaspor’da bu sezon kalede büyük değişim yaşandı. Okan Kocuk ve Muhammed Şengezer’in takımdan ayrılmasından sonra Çağlar Şahin Akbaba ve Onurcan Piri transfer edildi. Ataberk Dadakdeniz ve Deniz Aydın’la birlikte 4 genç kalecisi bulunan yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Yalçın Koşukavak’ın bu isimlerden  memnun olduğu ifade edildi. 

AYNI ŞEYLERİ İSTİYOR!

Çağlar Şahin Akbaba, Bursaspor’un şu an kalesini korurken, Yalçın Hoca’nın bu 4 isme de Mert Günok’u örnek gösterdiği belirtildi. Ayağına hakim, oyunun içerisinde olan ve topu olumlu kullanan Başakşehir’in milli kalecisini bu konularda zirvede gören Yalçın Hoca, kendi file bekçilerinden de aynı şeyleri istiyor. Çağlar Şahin Akbaba, son maçlarda oyunun içerisinde daha fazla gözükürken, pas yüzdesinin yüksek olması dikkatlerden kaçmıyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X