Devreye Aybaba girdi

Senegalli orta saha oyuncuları Stephan Badji ve Henri Saivet için tecrübeli teknik adam görüşmeler yapacak.

Devreye Aybaba girdi

Bursaspor’un uzun süredir gündemi meşgul eden Stephan Badji ve Henri Saivet transferlerinde kısa zaman içersinde somut adımlar atılması bekleniyor.

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın ısrarla takımda görmek istediği her iki oyuncu için de devreye girdiği belirtildi. Geçen sezon Sivasspor’da birlikte çalıştığı Saivet için menajeriyle telefonda bir görüşme yapan tecrübeli teknik adamın, son durumu masaya yatırdığı öğrenildi.

Yakından tanıdığı Badji için de temaslar kuran Samet Aybaba’nın yeşil beyazlıların elini güçlendirdiği bildirildi. 

SICAK BAKIYORLAR

Gerek Badji, gerekse Saivet birçok talipleri olmasına rağmen Bursaspor’a gelmeye sıcak baktıkları ve gelişmeleri yakından takip ettikleri belirtildi. 28 yaşındaki Senegalli orta saha oyuncusu Henri Saivet geçen sezon Sivasspor’da kiralık olarak forma giymişti.

Saivet’in bonservisi Newcastle United takımında bulunuyor. Son olarak Kayserispor’da kiralık olarak görev yapan 28 yaşındaki Senegalli orta saha oyuncusu Stephane Badji’nin bonservisi için de Belçika’nın RSC Anderlecht kulübüyle temaslar sürüyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X