Dikkat! Sıcaklıklar 15 derece birden düşüyor

Bursa’da hava sıcaklıkları, Kuzey’den gelen soğuk hava dalgası nedeniyle 8 ila 15 derece arasında düşecek.

Dikkat! Sıcaklıklar 15 derece birden düşüyor

DERYA DEMİR

Meteoroloji yetkililerinden alınan bilgiye göre bugün itibari ile başlayan düşüş cuma gününe kadar sürecek. Düşüş ile birlikte başlayan sağanak yağış yarın da etkisini hafif bir şekilde gösterecek. Bursa genelinde gece itibari ile etkisini gösteren fırtına ise saatte 60-80 kilometre arasında şiddetini artıracak. Fırtına ve sağanak yağışın özellikle yüksek bölgelerde etkili olması bekleniyor.

Düşen hava sıcaklıkları ile gece sıcaklığı da 8 ile 10 derece arasında değişecek.  Ani düşüş yaşanan hava sıcaklıkları cuma günü itibari ile normale dönecek.

Bugün itibari ile ölçülen en yüksek sıcaklık 18 derece olurken en düşük sıcaklık ise 10 derece olacak. Önümüzdeki günlerde ise sıcaklıklar, Çarşamba günü en yüksek 16 derece en düşük 10 derece, perşembe günü en yüksek 18 derece en düşük 10 derece, cuma günü en düşük 12 derece en yüksek 22 derece olurken hafta sonu da sıcaklıklar aynı seviyelerde olacak.  Öte yandan uzmanlar, hava sıcaklıklarının ani düşüşü karşısında vatandaşları soğuk algınlığı konusunda dikkatli olmaları için uyarılarında bulundu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X