Dilim sürçtü

Helsinki’de Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’le ortak basın toplantısındaki tavrından ötürü eleştiri yağmuruna tutulan ABD Başkanı Trump, Washington’a ayak basar basmaz, yine önceki söylediklerinin aksi yönde bir açıklama yaptı.

Dilim sürçtü

Trump, ABD istihbarat servislerinin Rusya’nın 2016 Başkanlık seçimlerine müdahale ettiğine dair ulaştıkları sonucu kabul ettiğini söyledi ve ‘Dilim sürçtü’ dedi.

Trump, Rusya’nın ABD seçimlerine müdahale etmesi için ‘hiçbir neden görmediğini’ belirtmişti. Salı günü ise Beyaz Saray’da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Trump, aslında Rusya’nın ABD seçimlerine müdahale ‘etmemesi’ için bir neden göremediğini kastettiğini savundu.

BÜYÜK SONUÇLAR GELECEK

Trump’tan dün ise yeni bir açıklama geldi. Twitter’dan attığı mesajda Trump, “İstihbaratın üst düzeylerinden çok sayıda insan benim Helsinki’deki basın toplantısı performansıma bayıldı.

Putin ve ben, basın toplantısı öncesindeki görüşmemizde birçok önemli meseleyi konuştuk. Çok iyi anlaştık ki bu, bir boks maçı görmek isteyen nefret dolu birçok kişiyi sahiden rahatsız etti. Büyük sonuçlar gelecek!”
ifadelerini kullandı.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X