Diriliş Ertuğrul’da büyük savaş başlıyor! Önümüzdeki sene…

Diriliş Ertuğrul dizisi 128. yeni bölümden iki fragman yayınlandı. Diriliş Ertuğrul 128. yeni bölümde Ertuğrul Gazi ve alpleri Türk’ü yeniden hürriyete kavuşturmak için büyük cenk hazırlığı yapıyor.

Diriliş Ertuğrul’da büyük savaş başlıyor! Önümüzdeki sene…

Diriliş Ertuğrul dizisi 128. yeni bölümüyle 19 Aralık Çarşamba akşamı TRT 1 ekranlarında olacak. Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümünde Gündüz’ün aklanmasının sonra yeni gelişmeler yaşanıyor.

Söğüt’e sızan Dragos öğrendiği bilgilerin ardından yeni bir hamle yapıyor. Ertuğrul Gazi ve alpleri ise büyük cenk için yemin ediyor.

Ertuğrul Gazi’nin ‘Esaret zincirini kırıp hürriyet kıyamına kalkma vaktidir. Anadolu şimdiye kadar gördüğü en şiddetli cenki görecek. Dökülen kanlar üzerinde Türk’ün hürriyet ateşi yeniden yükselecek’ sözleri dikkat çekiyor. 

 

Diriliş Ertuğrul dizisi  5. sezonuyla yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor. 

Diriliş Ertuğrul dizisinde Osman Gazi karakterine hayat verecek olan Burak Özçivit, role başlamak için biraz daha beklemek durumunda.

Milliyet Cadde’nin haberine göre yakın dostlarıyla bir araya gelen Burak Özçivit, yemek sırasında koyu bir sohbete daldı.

Restoran çıkısı kendine yöneltilen sorulara cevap veren oyuncu, ‘Önümüzdeki sene anlaştığım projeyle ekranlara döneceğim. Bugün de çok yakın abilerim ve dostlarımla bir araya geldik, sohbet ettik’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X