Diriliş müziği ile karşılandı

Bursa Valiliği’ni ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisini çağıran genç kıza ‘sen gel’ dedikten sonra genç kızın kendisi için yazdığı şiiri dinledi. Erdoğan, tarihi büyükşehir belediye binasına gelirken de diriliş müziği ile karşılandı.

Diriliş müziği ile karşılandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bursa Valiliği ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Valilik’te tören mangasını selamlayan Erdoğan, genç bir kızın ‘Erdoğan buraya gel’ demesi üzerine ‘sen gel’ dedi. Genç kızı yanına çağıran Erdoğan’a ‘O kadar bağırdın ki, Her yerden duyuldu’ dedi.

Genç kız ise, ‘Sizin aşkınız o kadar büyük ki, duyurmak için bağırdım. Sizin için bir şiir yazdım okuyabilir miyim’ dedi Erdoğan’ın oku demesi üzerine şiiri okuyan genç kıza Erdoğan, ‘Siz kaç kardeşsiniz?’ dedi. 

4 kardeş olduklarını belirten genç kız, Erdoğan ile birlikte Valiliğe girmek istedi. Erdoğan da, genç kızı kırmayarak genç kızla birlikte valiliğe girdi. 

Valilik çıkışı ise, genç kız gazetecileri atlatarak kayıplara karıştı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’ni de ziyaret eden Erdoğan’ı Büyükşehir Belediye Bandosu, eski Türk Marşı ile karşılandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X