Diş Hekimi Selma Güner AK Parti’ye Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Diş Hekimi Selma Güner 1 Kasım’da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti Malatya İl Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunda bulu…

Diş Hekimi Selma Güner AK Parti’ye Aday Adaylığı Başvurusunu Yaptı

Diş Hekimi Selma Güner 1 Kasım’da yapılacak 26. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için AK Parti Malatya İl Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusunda bulundu.? 7 Haziran genel seçiminde de Milletvekili aday adayı olan ancak listeye giremeyen Güner, 7 Haziran seçimlerinde milletin partilere mesaj verdiğini dile getirerek, “Milletimiz mecliste grubu bulunan bütün partilere taşın altına elinizi koyun dedi. Lakin milletimizin bu mesajı tam anlamıyla diğer partilerce idrak edilemedi ya da edilmek istenmedi. AK Parti’nin çok mesai verdiği koalisyon kurma arayışları diğer partilerin entrikaları ve milletin değil kendi siyasi çıkarları nedeniyle sonuçsuz kalmıştır ve tekrar sine-i millete dönme kararı alınmıştı. Biz milletin hizmetgarı olan ve büyük bir siyasi partiden ziyade büyük milli bir camia olan ak parti olarak tekrar söz milletindir diyoruz” diye konuştu. Malatya’nın daha müreffeh bir kent haline gelmesi için mücadele edeceğini vurgulayan Güner, “Ankara’dan Malatya’ya gönül köprüsü olabilmek, sizin sesiniz ve yüreğiniz olabilmek için naçizane kazanımlarımızı, tecrübelerimizi ve bilgi birikimimizi milletin meclisinde taçlandırarak özelde Malatya’ya genelde ise büyük Türkiye’ye hizmet etmek düsturu ile bu yola çıktık. Allah bizleri mahcup etmesin” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X