Diş Sağlığı Merkezi hasta kabulüne başladı

Yenişehir Yenimahalle’deki TOKİ konutlarının kullanılmayan sosyal tesisi, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi olarak düzenlendi. 5 üniteli merkezde hasta kabulüne başlandı.

Diş Sağlığı Merkezi hasta kabulüne başladı

GÜRHAN ADANA

 

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, TOKİ Sosyal Tesisi’nin İnegöl Diş Hastanesi’ne tahsis edildiğini belirtti. 5 ünitede 5 hekimle hasta kabulüne başlandığını anlatan Şahin, ‘Burası son derece modern cihazlarla donatıldı.

Devletimiz imkanlarıyla sıfırdan röntgen cihazları alındı, laboratuvar kuruldu, tıbbi cihazlar temin edildi. Yenişehir Belediyemiz çevre düzenleme çalışmalarını gerçekleştirdi.

Biz de Ankara’daki girişimleri takip ettik. İlçe Devlet Hastanesi’ndeki Diş Ünitesi ise kapandı. Burada sağlık hizmeti en kaliteli biçimde verilecek’ dedi.

Kaymakam Suat Seyitoğlu ise, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde hergün 300’den fazla poliklinik yapılmasının planlandığını söyledi. Seyitoğlu, ‘Yenişehir’den günde 100-150 hasta İnegöl’e gidiyordu. Artık sağlık hizmeti burada alınacak’ diye konuştu.

Tesisin düzenleme çalışmalarına belediye olarak katkıda bulunduklarını belirten Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik de, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin sağlık alanındaki önemli bir eksiği kapatacağını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X