Diskalifiye edilen Murat’ın eşi sessizliğini bozdu!

MasterChef’ten diskalifiye edildikten sonra bileğini kesmeye çalışan Murat Özdemir’in eşi bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Diskalifiye edilen Murat’ın eşi sessizliğini bozdu!

MasterChef’ten diskalifiye edilen Murat Özdemir ve eşi Nebahat Özdemir, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi.

Eşinin bileğini kestiği görüntüler hakkında konuşan Nebahat Özdemir, “Yarışmadan sonra eşimi kaybettim” dedi.

“MASTERCHEF YARIŞMASINDAN SONRA EŞİMİ KAYBETTİM”

Yarışmadan diskalifiye edildikten sonra yaptığı canlı yayında bileğini kesen fenomen yarışması Murat Özdemir, önceki gün eşiyle birlikte görüntülendi. Özdemir’in eşi Nebahat Hanım, “Eşim aslında çok sakin bu görüntüleri için çok üzülüyorum. Her insan üzülür. Ben dışarı çıktığım ya da uyuduğum zaman videoları çekiyor. Çok ağladım. Çok şey kaybettim, eşimi de kaybettim böyle biri değildi. Keşke yarışmaya girmeseydi. Kızı da babasının bu haline çok üzüldü.”

“KURAN ÇARPSIN CEBİMDE PARA YOK”

Eşinin yanında alışıldığın aksine son derece sakin olan Murat Özdemir, “Ben hanım köylüyüm, hanımdan korkarım. İntihar yönündeki haberler yalan. Ben sadece eşimin ismini yazacaktım bıçak kesiyor mu diye bakayım dedim. Normalde bıçaklar tırnak üzerinde denenir ben kolumda denemişim. Şu an Kuran çarpsın cebimde para yok. Evde de makarna yiyoruz.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X