Diyarbakır’da Maskeli Grup Polise Patlayıcılarla Saldırdı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde anahtarını aldıkları çöp kamyonu barikat olarak kullanan ve el yapımı patlayıcılarla saldırıda bulunan yüzü maskeli gru…

Diyarbakır’da Maskeli Grup Polise Patlayıcılarla Saldırdı

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde anahtarını aldıkları çöp kamyonu barikat olarak kullanan ve el yapımı patlayıcılarla saldırıda bulunan yüzü maskeli gruba polis müdahale etti. Edinilen bilgiye göre, Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan Emek caddesi ile Gürsel caddesi üzerinde bulunan Kaynertepe Mah. 258. Sokak girişinde toplanan yüzü maskeli göstericiler ateş yakarak bölgeye gelen polise ses bombası ve havai fişeklerle saldırdı. Polisin müdahalesiyle göstericiler dağılırken yollarda yakılan ateşler TOMA yardımıyla söndürüldü. Olayların sürdüğü Bağlar ilçesi Gürsel Caddesi Yanık köşk semtinde yer yer silah sesleri duyulurken sokak aralarındaki göstericiler bölgeye çöp toplamak için gelen bir kamyona el koyup sokak ortasında barikat olarak polis ekiplerine karşı kullandığı görüldü. Polis ekipleri vatandaşların can ve mal emniyetine karşın sokak aralarında durmamaları ve evlerine gitmesi konusunda anons yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X