Dizi başlamadan ayrıldı!

TRT’nin Ya İstiklal Ya Ölümlü dizisinde şok bir ayrılık yaşandı.

Dizi başlamadan ayrıldı!

TRT’nin Milli Mücadele’nin 100’üncü yılına özel hayata geçireceği projelerin ilki olan Ya İstiklal Ya Ölüm’ün çekimleri başladı.

“Ya İstiklal Ya Ölüm” dizisi; 16 Mart 1920’de İtilaf Devletlerinin İstanbul’u işgal edip Meclis-i Mebûsan’ı dağıtmasından sonra Mustafa Kemal Paşa liderliğinde vücut bulan Kuvayı Milliye hareketini ve Ankara’da kurulacak tam bağımsız meclisin açılış serüvenini anlatıyor. TRT’nin Milli Mücadele’nin 100’üncü yılı için çekilecek olan dizide Atatürk’ü canlandıracak olan isim ise Birkan Sokullu oldu.

Başrollerini İlker Kızmaz, Birkan Sokullu, Hilmicem İntepe ve Dolunay Soysert’in başrolünde yer alacağı diziden Alina Boz ayrıldı. Boz’un yerine en son Sevgili Geçmiş dizisinde rol alan Melis Sezen projeye dahil oldu.

birkan

İlk bölümü, İstanbul’un işgalinin yüzüncü yılı olan 16 Mart 2020’de yayınlanacak dizinin 6’ıncı ve son bölümü ise TBMM’nin açılışının yüzüncü yılı olan 23 Nisan haftasında ekranlara gelecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X