‘Dizi oyunculuğun hamallığı’

Şu sıralar ‘Suit’ isimli tiyatro oyununda rol alan Melis Kaygılaroğlu, setlerdeki zor çalışma koşulları nedeniyle dizi oyunculuğunu sanatçıların hamallığı olarak tanımladı.

‘Dizi oyunculuğun hamallığı’

ÖZEL HABER

TİYATRODAN BAŞKA İŞ YAPMAM

Kendisi gibi oyuncu olan Uraz Kaygılaroğlu ile evlenip çocuk sahibi olduktan tam 10 yıl sonra tiyatro sahnesine çıkmaya fırsat bulan Melis Kaygılaroğlu, ‘Suit’ adlı oyununu sahnelemeye geldiği Bursa’da Olay Çekirge’ye özel açıklamalarda bulundu. Dizi oyunculuğunun ardından tiyatroda kendini bulduğunu belirten oyuncu, ‘Büyük konuşmayayım ama artık yalnızca tiyatro sahnesinde olmak istiyorum. Tabirim mazur görülsün ama dizi oyunculuğun daha hamallık kısmı’ dedi.

AYNI PROJEDE OLMAK İSTEMİYORUZ

Eşi Uraz Kaygılaroğlu ile birlikte gelen proje tekliflerini şimdilik kabul etmediklerini itiraf eden Melis Kaygılaroğlu, evde birlikte olmaktan daha fazla keyif aldıklarını söyledi. Güzel oyuncu, ‘Hem evde hem işte beraber olmak pek sıcak gelmiyor. Eve döndüğümüzde birbirimize anlatacak şeylerimiz olmalı. Ama tiyatro sahnesinde veya beyazperdede birlikte yer alma fikrine daha sıcak bakacağımızı düşünüyorum. Elbet onun da zamanı gelir’ dedi. 

melis-kaygilaroglu-011.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X