Doğaseverler Mysia Yolları’nda

Nilüfer Belediyesi’nin Mysia Yolları Kamplı Yürüyüş etkinliğine katılan trekking tutkunları, hafta sonunda doğanın keyfini çıkarttı. 

Doğaseverler Mysia Yolları’nda

Nilüfer Belediyesi’nin doğa sporlarına alternatif destinasyon olarak kazandırdığı ve ara parkurlarla birlikte 310 kilometrelik bir ağa sahip Mysia Yolları, farklı branşlarda doğa sporlarına ev sahipliği yapıyor.

Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Mysia Yolları Kamplı Yürüyüş etkinliğinde de trekking tutkunları bir araya gelerek, hafta sonunda doğanın keyfini çıkardı. İki gün süren etkinlik, Nilüfer’in Maksempınar Mahallesi ile Fadıllı Mahallesi arasında 11 kilometrelik parkurla başladı.

Tabiatın sunduğu doğal güzellikler arasında kilometrelerce yürüyüş yapan doğa severler, günün sonunda Nilüfer Belediyesi Fadıllı Havacılık Tesisleri’nde çadır kurdu, kamp ateşi yaktı, birlikte şarkılar söyledi.

Mysia Yolları Kamplı Yürüyüş etkinliğinin ikinci gününde de Fadıllı Mahallesi ve Gölyazı Mahallesi arasındaki 13 kilometrelik etap geçildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X