Doğum yolunda kaza

Karabük`te, doğum yapmak üzere olan eşini hastaneye götüren polis memurunun kullandığı otomobil, sürücüsünün şerit ihlali yapması sonucu karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazada, yaralanarak hastaneye kaldırılan 6 kişiden biri olan 9 ayl

Doğum yolunda kaza
Kaza, öğle saatlerinde Karabük–Zonguldak Karayolu Bolkuş Tüneli girişinde meydana geldi. Zonguldak’ın Gökçebey İlçesi’nden Karabük’e giden polis memuru 27 yaşındaki Engin Bozkurt yönetimindeki 67 YD 959 plakalı otomobil, sürücüsünün şerit ihlali yapması sonucu karşı yönden gelen 48 yaşındaki Olgun Kahveci idaresindeki 78 YA 438 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı.
 
Kazada, koltuk ile direksiyon arasında sıkışan sürücü Olgun Kahveci ile aynı otomobilde bulunan 46 yaşındaki eşi Ayten, 16 yaşındaki çocukları Nusret Mehmet Ali Kahveci ile diğer otomobilde bulunan Engin Bozkurt, hamile eşi 31 yaşındaki Kerziban Bozkurt ve Sabiha Dumlupınar yaralandı. Yaralılar, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırıldı.
 
Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Özel hastaneye kaldırılan Kerziban Bozkurt’un ise sağlıklı bir erkek çocuk dünyaya getirdiği kaydedildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X