Dokuzlu, Yazdığı Kitabın Gelirini Şehit Aileleri Ve Gazilere Bağışladı

Aydın Ticaret Odası’nın önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, 4.5 yıllık Yönetim Kurulu Başkanlığı dönemindeki birikimlerini ‘Birl…

Dokuzlu, Yazdığı Kitabın Gelirini Şehit Aileleri Ve Gazilere Bağışladı

Aydın Ticaret Odası’nın önceki dönem Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Dokuzlu, 4.5 yıllık Yönetim Kurulu Başkanlığı dönemindeki birikimlerini ‘Birlikten Kuvvet Doğuran Başkan’ adı altında kitaplaştırarak kitabın gelirini de Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği’ne bağışladı. Kitabın tanıtımı için Aydın’da Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Sevil Esin ve şehit yakını ve gazilerin de bulunduğu bir toplantı düzenleyen İsmail Hakkı Dokuzlu kitabını “hayatımın faaliyet raporu” diye nitelendirdi. Basın mensuplarının da yoğun ilgi gösterdiği kitap tanıtımında yaklaşık 300 sayfalık kitabını imzalayan İsmail Hakkı Dokuzlu’nın kitabında özellikle AYTO Yönetim Kurulu Başkanlığı döneminde yaşadığı pek çok olayı akıcı bir dille okuyuculara aktarması kitaba ayrı bir güzellik katmış. Aynı zamanda bir kaynak niteliği de taşıyacak olan kitabın satışlından elde edilecek gelirin tamamı Aydın Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği’ne aktarılacak. Dernek Başkanı Sevil Esin ile birlikte protokol imzalayan İsmail Hakkı Dokuzlu’ya teşekkür eden Başkan Sevil Esin, “Maddi katkısının yanında Sayın Dokuzlu’nun bu jesti bizlere manevi olarak da çok büyük destek verdi. Kendisine sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. Oldukça samimi bir ortamda devam eden toplantı ve tanıtımın sonunda İsmail Hakkı Dokuzlu kitabını imzaladı. Bilindiği gibi 1999-2013 yılları arasında Aydın Ticaret Odası Başkan yardımcılığı ve başkanlığı yapan Aydın’ın önemli isimlerinden İsmail Hakkı Dokuzlu sivil toplum örgütü hayatı boyunca edindiği tecrübeleri ‘Birlikten Kuvvet Doğuran Başkan’ adı kitabında topladı. 288 sayfadan oluşan kitaptan ilk baskıda 2 Bin adet basılırken, kitapçılarda 25 TL’den satılmaya başladı. İlk Söz bölümünü TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun kaleme aldığı kitap için Aydın’ın eski Valileri Hüseyin Avni Coş, Kerem Al, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçoğlu, Aydın Sanayi Odası Meclis Başkanı Ercan Çerçioğlu ve araştırmacı tarihçi Alper Tunga Göçmen takdim yazıları yazdı. Bu kitabıyla ilk defa okur önüne çıkan İsmail Hakkı Dokuzlu, kitabını toplumdan aldıklarını topluma geri vermek için yazdığını dile getirdi. ‘TECRÜBELERİMİ PAYLAŞTIM’ Çocukluğu’nda Tariş ve TMO Yönetimleri tarafından yazılıp yol kenarlarına dikimli ‘Birlikten kuvvet doğar’ levhalarını büyüdüğünde daha iyi anladığını belirten İsmail Hakkı Dokuzlu, yaşadıklarını karşılaştığı zorlukları ve edindiği tecrübeleri okurlarla paylaşmak için bu kitabı yazdığını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X