Dolandırdığı paraları pavyonda yemiş

Bursa’da ‘Terör örgütleri ile bağlantınız var’ yalanı ile 5 kişiyi toplamda 50 bin lira dolandıran İbrahim B., polis ekipleri tarafından yakalandı. İbrahim B.’nin, dolandırdığı 50 bin lira ile gazinoda konsomatrisler ile dans etmesini sosyal medyada yayın

Dolandırdığı paraları pavyonda yemiş

HAKAN GÖNÜL / OLAY

Bursa’da, kendisini polis olarak tanıtıp vatandaşları telefonla arayarak, ‘Terör örgütleri ile bağlantınız var. Evinizdeki paraları bize verin, karşılaştırma yapıp sizi kurtaracağız’ yalanı ile kandırıp toplamda 50 bin lira dolandıran İbrahim B.(45), Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından tespit edilip takibe alındı. Yaklaşık 1 ay boyunca 900 farklı güvenlik kamerasını inceleyen polis ekipleri, şüpheli İbrahim B.’yi, evinin yakınlarında gözaltına aldı.

 

KONSOMATRİSLER İLE PAVYONDA DANS EDERKEN VİDEO YAYINLAMIŞ

 

Gözaltına alınan İbrahim B., ifadesi alınmak üzere emniyete getirildi. Öte yandan İbrahim B.’nin, dolandırdığı 50 bin lira ile pavyondaki konsomatrisler ile dans ederken sosyal medya hesaplarından video yayınladığı görüldü. Görüntülerde, bir kadın ile dans ettiği ve neşeli tavırları dikkatlerden kaçmadı. İbrahim B., emniyette alınan ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X