Dönüşümde ilk adres 1050 Konutlar

AK Parti Milletvekili Atilla Ödünç Olay Medya’yı yeni yerinde ziyaret etti. Ziyarette; Bursa’daki kentsel dönüşüm çalışmalarını değerlendiren Ödünç, Hanlar Bölgesi’nin çevresinin açılması ve Çelik Palas’ın arkasındaki atıl binaların yıkım çalışmalarının başlamasıyla önemli bir adım atıldığını söyledi.

Dönüşümde ilk adres 1050 Konutlar

DERYA DEMİR PINAR

Dönüşüm projeleri içerisinde 1050 Konutlar’ın öncelikli olması gerektiğini kaydeden Ödünç, “Burası 5 yıldan beri gündemde fakat bugüne kadar maalesef bir arpa boyu yol alınamadı. Burada 2 bin 200 mülk sahibi bulunuyor. Hem vatandaşların arzu ettiği hem de şehrin kazandığı bir projeyi hayata geçirmemiz şart. Burada atılacak bir adım Bursa’daki dönüşümün anahtarı olacak. Yapılacak çalışmayla kentsel dönüşümün fitili ateşlenecek. Burası için zemin artı 5 katı geçmeyecek bir proje hazırlanacak. Bu konuyu önümüzdeki günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanımız ile görüşeceğiz” dedi. Yunuseli havaalanında yapılacak projeyle ilgili istişarelerin devam ettiğini kaydeden Ödünç, “Burası, Büyükşehir Belediyesi kentte yapacağı yıkım çalışmaları için rezerv alan olarak kullanılabilir. Milli Savunma Bakanlığı ve askeriyenin onayını almak şartıyla güzel bir proje geliştirilebilir” dedi.

FOTOĞRAFALTI: Olay Medya’yı yeni yerinde ziyaret eden AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Olay Medya İcra Kurulu Başkanı Mehmet Ali İnan ile köşe yazarları Ahmet Emin Yılmaz, İhsan Aydın ve Mustafa Özdal ile bir araya geldi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X