Dövün şimdi dizlerinizi! 

Bursaspor iş bilmez yöneticilerin cezasını çekmeye devam ediyor.

Dövün şimdi dizlerinizi! 

Eljif Elmas’a Bursaspor forması giydiremeyenler acaba şimdi pişman mı? Fenerbahçe 180 bin Euro’ya aldığı Makedon oyuncuyu tam 16 milyon Euro’ya Napoli’ye sattı. 

Bugünlerde en çok konuşulan isim Eljif Elmas…Fenerbahçe, Makedon futbolcuyu tam 16 milyon Euro’ya Napoli’ye gönderdi. Sarı lacivertli kulüp ilerleyen süreçte  performansa bağlı olarak ayrı bir 1.5 milyon Euro’da kasasına koyabilir. Genç futbolcu, sadece 1,5 sezon Fenerbahçe forması giydikten sonra İtalya’ya gitti. Sarı lacivertli takımın geçen sezonki performansı düşünüldüğü vakit, Eljif’in yetenekleriyle bu transferi gerçekleştirdiği ortada. İşin Bursaspor boyutu ise oldukça ilginç. Mali anlamda sıkıntılı günlerden geçen yeşil beyazlı kulüp için kaçan balık gerçekten çok büyük oldu. 

BEĞENİLMEDİ Mİ? 

Çünkü, Bursaspor Makedon futbolcuyu Rabotnicki forması giyerken isteyen kulüplerden biriydi. Hatta yaşı o dönem küçük olduğu için  Eljif Elmas’ın babasıyla birçok kez temas kurulmuştu. Onun öncesinde genç oyuncunun Bursasporlu yetkililer tarafından izlenilip beğenilmediği bilgisi de var. Hatta, Eljif Elmas’ın babasıyla o süreçte Bursa’ya geldiği ve hiçbir şekilde kendileriyle ilgilenilmediği o dönemin yöneticileri tarafından söyleniyor. 

KOLAY PES ETTİLER

Sonrasında tekrar tavsiye üzerine araştırılan Eljif Elmas için Fenerbahçe araya girince pes eden, rekabeti göze alamayan bir Bursaspor var ortada. Fenerbahçe, Makedon futbolcuyu o dönem 180 bin Euro yetiştirme bedeli ödeyerek transfer etmişti. Ali Ay yönetimi işi daha düşük bir miktara bitirmeye çalışınca Eljif Elmas, sarı lacivertli kulübün yolunu tutmuştu.  Bursaspor yönetimi o süreçte ileriyi net olarak görememenin ve Fenerbahçe araya girince kolay pes etmenin cezasını şuan net bir şekilde çekiyor. Eljif Elmas, Bursaspor’a gelseydi iyi bir pazarlama stratejisi belirlenir miydi,  yeter ki para gelsin düşüncesiyle 2’ye 3’e tamam denir miydi, orası da ayrı bir konu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X