Düğün konvoyu yapan tırlara ceza

Ordu`nun Altınordu ilçesinde tırının çekicisini gelin arabasına dönüştüren damat ve ona eşlik eden 20 tır şoförüne polis tarafından trafik cezası kesildi.

Düğün konvoyu yapan tırlara ceza
TIR şoförü damat Atakan Karaaslan ve gelin Elif Palavar çifti, gelin arabası olarak tırın çekicisini tercih etti. Renkli şeritler ve çiçeklerle süslenen çekicinin direksiyonuna geçen Karaaslan, kendisine eşlik eden arkadaşlarının kullandığı 20 çekiciyle konvoy halinde ilçenin cadde ve sokaklarını turladı.
 
Düğün salonuna giden konvoydakiler, ağır vasıta geçişinin yasak olduğu Süleyman Felek Caddesi’ne girince polis ekiplerince durduruldu.
 
Ruhsatları alınan şoförler, emniyet ekipleri eşliğinde Şirinevler Mahallesi’ndeki kamyon garajına gitti. Sürücülere ulaşımı aksattıkları ve ağır vasıtaların geçişinin yasak olduğu caddeye girmeleri nedeniyle ceza kesildi.
 
Bu sırada bazı tır sürücüleri polisle tartıştı.
 
“Trafik cezası yedik ama önemli değil”
 
Öte yandan, gelinle düğün salonuna gelen damat Karaaslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tırı gelin arabası yapma hayalini gerçekleştirdiği için mutlu olduğunu söyledi.
 
Gelin arabası konvoyuna katılan tırların plakasına ceza kesilmesini de değerlendiren Karaaslan, “Trafik cezası yedik ama önemli değil. Böyle önemli bir günde cezalar da sıkıntı değil. Hiçbir şey mutluluğumuzu bozamayacak” diye konuştu.
 
Gelin Palavar da mutlu olduğunu dile getirerek, “Bu, bizim hayalimizdi. Hayalini gerçekleştirdik, mutluyuz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X