Düğün mü cenaze mi?

Geçtiğimiz hafta Göztepe karşısında aldığı beraberlikle kümede kalma avantajını geri tepen yeşil beyazlılar, Malatya’yı yenerek İzmir ekibinin Ankaragücü mücadelesinde puan kaybetmesini bekleyecek. 

Düğün mü cenaze mi?

Bursaspor bugün Spor Toto Süper Lig’de sezonun son ve en kritik maçına çıkıyor. Yeşil beyazlı ekip, 19.00’da deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’a konuk olacak. Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak bu zorlu mücadeleyi Ali Palabıyık yönetecek. Palabıyık’ın yardımcılıklarını Serkan Ok ve Mustafa Sönmez yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Atilla Karaoğlan. Geçtiğimiz hafta Göztepe karşısında aldığı beraberlikle kümede kalma avantajını geri tepen yeşil beyazlılar, Malatya’yı yenerek İzmir temsilcisinin Ankaragücü karşısında puan kaybetmesini bekleyecek. 

HER İKİ TAKIMDA DA EKSİKLER VAR

Bursaspor’da cezalı olan Ertuğrul Ersoy, Lima ve Chedjou ile sakatlıkları bulunan Shehu ve Barış Yardımcı bugün 90 dakikada forma giymeyecek. Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın stoperde Vergini ve Badji ikilisini birlikte görevlendirmesi bekleniyor. Savunmanın sağında Burak Kapacak’ın görev alacağı tahmin edilirken, orta alanda Aytaç, Saivet ve Furkan Soyalp üçlüsünün forma bulacağı düşünüyor. Ligde Avrupa potasında bulunan Malatyaspor’da ise cezalı Bifouma ve Ömer Şişmanoğlu ile sakat olan Adem Büyük, Donald ve Aleksic görev almayacak.

Mağlubiyetimiz yok

Bursaspor ile Evkur Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de daha önce 3 kez karşılaştı. Bu mücadelelerde rakibine kaybetmeyen yeşil beyazlı ekip, geçtiğimiz sezon Malatya’da oynanan maçı 4-2 kazandı ancak sonraki iki mücadelede ise taraflar bir puana razı oldu. Son haftalarda oldukça formda bir görüntü çizen Malatya temsilcisi, son 4 maçının 3’ünü kazanırken; önceki 14 lig maçında aynı sayıda galibiyet elde edebilmişti. Bursaspor ise son 9 maçının yalnızca birini kazanabildi. Bu süreçte 4’er beraberlik ve mağlubiyetle sahadan ayrılan yeşil beyazlı ekip, bu maçların sadece 3’ünde gol atabildi.

Maç heyecanı OLAY TV’de

Bursaspor’un bugün Malatyaspor’la oynayacağı karşılaşmanın tüm detayları OLAY TV ekranlarında olacak. Maç öncesi ve sonrasında yapılacak canlı bağlantılarla taraftarlar atmosferi yakından takip etme fırsatı bulacak.

STAT: Malatya

SAAT: 19.00 Ali Palabıyık, Serkan Ok, Mustafa Sönmez

E.Y. MALATYASPOR EKSİKLER: Ömer, Bifouma

BURSASPOR EKSİKLER:  Shehu, Barış Yardımcı,  Ertuğrul Ersoy, Aurelien Chedjou, Allano Lima

BİLET FİYATLARI: Bursaspor taraftarı 5 TL

19.00 BeIN SPORTS3/Canlı

MALATYASPOR
30 Fabien Farnolle
28 Murat Akça
44 Arturo Mina
18 Sincere Seth
92 Bülent Cevahir
8 Murat Yıldırım
66 Robin Yalçın
19 Ahmet İldiz
22 Danijel Aleksic
11 Eren Tozlu
47 Aboubakar Kamara

BURSASPOR
30 Okan Kocuk
77 Burak Kapacak
2 Santiago Vergini
8 Stephane Badji
48 Umut Meraş
6 Henri Saivet
35 Aytaç Kara
17 Furkan Soyalp
55 Tunay Torun
11 Yusuf Erdoğan
67 Diafra Sakho

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X