Düğün salonu cinayetinde üçüncü tutuklama

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, düğün salonu önündeki ölümlü kavgaya karıştıkları iddiasıyla yargılanan sanıklardan bir kişi daha tutuklandı.

Düğün salonu cinayetinde üçüncü tutuklama

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi’nde, “adam öldürmek” suçundan müebbet hapis talebiyle yargılanan tutuklu sanıklar R.T. ve H.K. ile tutuksuz sanık S.G. tekrar hakim karşısına çıktı. Geçen yıl 4 Mayıs’ta düğün salonu önünde iki grup arasında çıkan kavgada M.T.’nin bıçaklanarak öldürülmesinden sorumlu tutulan sanıklar, haklarındaki iddiaları yalanladı. R.T., “Önceki savunmalarımı tekrar ediyorum. Olay günü elimde bıçak yoktu. Rastgele yumruk salladım. Zaten kendisi de karnına yumrukla vurduğumu söyledi. Ayrıca benim müşteki Ö’ye karşı da bir fiilim yok. Onu tutmadım. İthamları kabul etmiyorum” dedi.

Diğer tutuklu sanık H.K. de suçsuz olduğunu söyledi.

Tutuksuz yargılanan S.G. ise, ölen M.T.’nin liseden arkadaşı olduğunu ifade ederek. “Olay yerine R.T.’nin çağırması üzerine gittim. R.T. maktulün sol omzuna bir yumruk attı. Kavga bu yüzden çıktı. Ben bıçaklanma anını tam olarak görmedim. Sanık R.T.’nin M.T’nin yanına gittiğini gördüm. Maktulün boynunu tutarak diğer eliyle bıçakla göğsüne doğru hamle yaptığını hatırlıyorum. M.T. bıçaklandıktan sonra olaylar daha da büyüdü.

Müdahaleye gelen ve elinde beyzbol sopası olan Ş.Ç.’nin önüne geçtim. Bu sırada benim yanımda bazı arkadaşlarım da vardı. Ben esasında tam olarak Ş.Ç.’nin önüne dikilmedim. Arkadaşlarımla beraber onların yürümesini engellemeye çalıştık. Çünkü olayların büyümesini istemedik. Suçlamaları kabul etmiyorum” dedi.

Geçen celse R.T.’nin tutuklanmasına hükmeden mahkeme, bu duruşmada S.G.’nin de tutuklanmasına karar verdi. Eksikliklerin giderilmesi için ertelenen davadaki tutuklu sanık sayısı üçe çıktı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X