Düğünde ateş edilmemesi için pankartlı uyarı

İnegöl’ün kırsal Dömez Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde düğün eğlencesinde silahla ateş edilmesi sonucu 1 kişinin yaşamını yitirdiği olayın bir daha yaşanmaması için, önlemler alındı.

Düğünde ateş edilmemesi için pankartlı uyarı

İnegöl’ün kırsal Boğazköy Mahallesi’nde damat Yunus Emre Şahin (25) için yapılan düğünde ‘Silah atma, düğünümüzü karartma’ yazılı pankart asılırken, silahla ateş edilmemesi yönünde davetlilere uyarı yapıldı. 

Uyarı üzerine gece boyunca silah sesi duyulmadı ve davetliler doyasıya eğlendi. Damat Yunus Emre Şahin, düğünlerde silah atmanın eğlence olmadığını ifade ederek, ‘Bu mutlu günümüzün olası bir acıyla bitmemesi adına, eğlencemizde silah atmanın önüne geçmek için bu pankartla uyarıda bulunduk. Eğlencemize katılanlar da bu uyarıya uydu’ dedi.

Mahalle Muhtarı Ali Osman Duyan da geçtiğimiz 10 Ekim’de kırsal Dömez Mahallesi’ndeki düğün eğlencesinde yaşanan acı olayı hatırlatarak, ‘Böyle acıların yaşanmaması için mahalle gençlerimiz güzel bir uygulamaya imza attılar. Önceki düğünlerde silah atılıyordu, bu zamana kadar herhangi bir sorun yaşanmadı.

Ancak böyle olması, bundan sonra da yaşanmayacağı anlamına gelmez. Bu nedenle gençlerimiz pankartla uyarıda bulundu. Artık düğünlerimizde silah atılmayacak. Bu uygulamanın örnek olmasını dilerim’ diye konuştu.

1 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Kırsal Dömez Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde yapılan düğün eğlencesinde, havaya ateş açılması sonucu başına kurşun isabet eden bir kişi yaşamını yitirmiş ve olayla ilgili bir kişi tutuklanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X