Düğünde şoke eden olay… Gelin ölünce damat baldızıyla evlendi!

Düğünlerde meydana gelen tuhaf olaylarla sık sık manşetlere taşınan Hindistan’da, akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Ülkede gerçekleşen bir düğünün hemen başında, gelin hayatını kaybetti. Gelinin cansız bedeni başka bir odaya taşınırken, damat gelinin küçük kız kardeşiyle evlendi.

Düğünde şoke eden olay… Gelin ölünce damat baldızıyla evlendi!

Hint-Asya Haber Servisi’nin aktardığına göre, ismi yalnızca Surbhi olarak belirtilen gelin, Perşembe günü törenin başında müstakbel kocası Mangesh Kumar ile geleneksel çelenk alışverişi yaparken kalp krizi geçirdi.

Gelinin erkek kardeşi Saurabh, IANS’a yaptığı açıklamada, “Bu durumda ne yapacağımızı bilemedik. Her iki aile birlikte oturdu ve biri küçük kız kardeşim Nisha’nın damatla evlenmesini önerdi” dedi ve ekledi: “Aileler konuyu tartıştı ve ikisi de kabul etti.”

Times of India’ya göre Saurabh, “Küçük kız kardeşimin düğünü, diğer kız kardeşimin cesedi başka bir odada yatarken gerçekleştiği için tuhaf bir durumdu” ifadelerini kullandı.

Uttar Pradeş’teki Samspura köyünde gerçekleşen olayla ilgili, kadınların amcalarından biri olan Ajab Singh, “Ailemiz için zor bir karardı” dedi.

Geçen ay, Uttar Pradeş, Kanpur’daki Maharajpur bölgesinde meydana gelen olayda damat, düğün mekanından gizemli bir şekilde ortadan kaybolunca gelin, davetlilerden biriyle evlenmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X