Dündar esnafla bayramlaştı 

Kurban Bayramı öncesi Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’ni ziyaret eden Başkan Dündar,  esnaf ile vatandaşların bayramını kutladı. 

Dündar esnafla bayramlaştı 

Bayramlaşma ziyaretine Bakırcılar Çarşısı’ndan başlayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sırasıyla Kapalı Çarşı, Uzun Çarşı ve Fidan Han esnafını dolaştı. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez’in de katıldığı ziyarette Başkan Dündar, Kurban Bayramı’nın tüm dünyaya birlik, beraberlik, barış, huzur, mutluluk, bolluk ve bereket getirmesi dileğinde bulundu. Çarşı ziyareti sırasında Dündar’a hem esnaf hem de vatandaşlar büyük sevgi gösterdi. 

TÜM TEDBİRLER ALINDI

Huzurlu bayram için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını söyleyen Dündar, ‘İlgili birimlerimiz görevlerinin başında olacak.Yaşanabilecek her türlü olumsuzluğa anında müdahale edecek şekilde, zabıta arkadaşlarımız çarşının pek çok noktasında görev yapıyor. Kurban Bayramının gönüllerimize ferahlık, hanelerimize huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum’ dedi. 

ALIŞVERİŞ DE YAPTI

Başkan Dündar, Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi ziyareti sırasında bayram alışverişi de yaparak esnafa destek oldu. Başkan Dündar, yaptığı alışverişlerin fişleri ile birlikte çarşı içinde yer alan gişelere giderek Osmangazi Belediyesi’nin de destekleriyle düzenlenen ‘Payitaht Çarşı Alışveriş Günleri’ne katıldı. Dündar, tüm vatandaşları Bursa’da ticaretin kalbi olan ahilik kültürümüzün yaşatıldığı Tarihi Çarşı ve Hanlar Bölgesi’nde alışveriş yapmaya ve kampanyaya katılmaya davet etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X