Dündar, Zeynep teyzenin gönlünü aldı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, geçtiğimiz günlerde Tahtakale Meydanı’nda zabıta ekipleri tarafından ürünleri kaldırılan 91 yaşındaki Zeynep Karabıyık’ı ziyaret etti.

Dündar, Zeynep teyzenin gönlünü aldı

Tahtakale Çarşısı’nın dağ yöresindeki köylerde üretim yapan vatandaşların ürünlerini sattığı bir nokta olduğunu vurgulayan Dündar, “Bizler Tahtakale Çarşısı ve Meydanı’nda dağ köylerindeki üreticilerimizin yetiştirdikleri ürünlerini satmasını istiyoruz. Fakat bazı kişiler pazardan aldıkları ürünleri köyde yetiştirilmiş gibi oraya götürerek satıyor. Biz bu durumu engellemek istiyoruz. Zeynep teyzemizin tezgahına kimse dokunamaz. Yetiştirdikleri ürünleri her zaman orada satacaktır. Çünkü teyzemiz kendi ürününü toplayarak orada satıyor. Bizim ve vatandaşın da istediği bu. Dağ yöresinde yetiştirilen ürünlerin orada satılması. Biz Zeynep teyzemizi bu konuda destekliyoruz. Bundan sonra da onu oradan kimse kaldıramaz. Çarşımızın o noktasını köylü üreticilerimiz için daha da güzel hale getireceğiz. Zeynep teyzemiz orasının bereketi” dedi. 

“ZABITALARIN BANA BİR KÖTÜLÜĞÜ OLMADI”

Zeynep Karabıyık da, zabıtaların kendisine bir kötülüğü olmadığının altını çizerek, “Zabıtaların bana bir kötülüğü olmadı. Ben onlara hiç kızmadım. Başkaları bizim adımıza şikayetlerde bulunmuşlar. Orada satış yapanlardan ürünlerini kaldırmaları için ricada bulundular. Onlar gidince bizler de bir daha mallarımızı açıp satmaya başladık. Yalan yok bizde de kabahat var. İkinciye gelince mallarımızı topladılar. Ürünlerimi hemen geri verdiler zaten. Ben onlara hiç kızmadım. Orada satış yapıyoruz diye bizi şikayet edenlere kızdım” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X