Dünya Kupası’ndaki oyunculara yakın takip

Samet Aybaba’nın yardımcısı Selçuk Erdoğan, Rusya’da belirlenen oyuncuları takip ediyor.

Dünya Kupası’ndaki oyunculara yakın takip

Genç antrenör ilk olarak Arjantin-İzlanda maçında Aron Gunnarsson’u izledi. Ragnar Sigurdsson’u da takibe olan Selçuk Erdoğan, dün akşamki Brezilya-Meksika karşılaşmasını da yerinde izleyip, bilgiler topladı. 

Transferde atacağı adımlar merakla beklenen Bursaspor’un bir gözü de Dünya Kupasında… Eksik bölgeler ince eleyip sık dokuyan ve hata yapmamak isteyen yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Samet Aybaba da Rusya’da yapılan turnuvayı takip ettirmeye başladı. Tecrübeli teknik adamın yardımcılarından Selçuk Erdoğan, Dünya Kupası’nda belirlenen isimleri canlı olarak izliyor. 

BONSERVİSİ ELİNDE

27 yaşındaki genç antrenör ilk olarak önceki gün Arjantin-İzlanda maçını takip etti. İzlanda’nın tecrübeli orta saha oyuncusu Aron Gunnarsson’u gözlem altına alan Selçuk Erdoğan’ın ayrıca stoperde görev yapan Ragnar Sigurdsson’u da dikkatli gözlerle takip ettiği belirtildi. İzlanda’nın yıldız isimlerinden Aron Gunnarsson’un bonservisi elinde bulunuyor. Geçen sezon İngiltere’de Cardiff forması giyen deneyimli 6 numara, 20 maça çıktı ve 1 gol, 1 asistlik bir performans göstermişti. 

MEKSİKA’DAN SAĞ BEK!

Selçuk Erdoğan’ın ikinci durağı ise dünkü Brezilya-Meksika maçı oldu. Meksika forması giyen sağbek Carlos Salcedo hakkında bilgi toplayan ve performansını gözlem altına alan genç antrenörün bu oyuncularla ilgili Teknik Direktör Samet Aybaba’ya rapor sunacağı ifade edildi. Bilindiği gibi Bursaspor’un orta saha için düşündüğü isimlerden biri de Fas Milli Takımında oynayan Karim El Ahmadi’ydi. Bu oyuncularla ilgili son bilgileri toplayan Bursaspor yönetiminin nasıl bir yol haritası izleyeceği merak ediliyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X