Dünyanın en aptal soyguncusu

İngiltere’de bir hırsız soygun için girdiği banka şubesinde görevliden çaldığı paraları kendi hesabına aktarmasını istedi. Böylece kimliğini ifşa edip tim bilgilerini yetkiliye veren hırsız dünyada bugün alay konusu…

Dünyanın en aptal soyguncusu

İngiltere’nin Rainham kasabasında 61 yaşındaki Paul Neaverson, ülkede alay konusu oldu. Zira, bir bankayı soymak üzere giren Neaverson, görevliden parayı kendi hesabına aktarmasını isteyerek kişisel bilgilerini verdi.

Görevlinin boynuna bıçak dayayan Neaverson, paranın kendi hesabına aktarılmasını,Yunanistan ’ın Corfu adasına, bir iş görüşmesine gitmek üzere uçak bileti almak için istediğini söyledi. Neaverson, golf eğitmeni olmak üzere görüşme yapacağını ifade etti. 

Olayın ardından görevlinin yardım isteme düğmesine basması üzerine olay yerinden uzaklaşan Neaverson’ın, yaklaşık 120 metre ilerideki aynı bankanın şubesine girdiği ve benzer bir girişimde bulunduğu bildirildi.

İki kez soygun girişiminde bulunmak ve bıçak sahibi olmak gerekçeleriyle iki yıl hapse mahkum edildi. Olayın ardından Neaverson için ‘gelmiş geçmiş en aptal banka soyguncusu’ yorumu yapıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X