‘Dünyanın iyilik elçisi Kızılay’

Sağlık Bakan Yardımcısı Halil Eldemir, Kızılay Bursa Şubesi’ni ziyaret ederek, sağlık alanındaki projeleri ve devam eden yatırımlar hakkında Şube Başkanı Davut Gürkan’dan bilgi aldı.

‘Dünyanın iyilik elçisi Kızılay’

Kızılay’ın sadece Türkiye’de değil dünyada bir marka haline geldiğinin altını çizen Eldemir, “Kızılay Türkiye’nin dünyaya uzanan yardım elidir. Yaptığı yardım çalışmalarının yanı sıra ülkemiz insanının hizmetine sunduğu proje ve yatırımlarla da her daim insanımızın yanında olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Davut Gürkan yönetimiyle birlikte de Bursa özelinde ivmesinin artacağına olan inancımız tamdır” dedi.

Bursa’da huzurevi açılması yönünde çalışmalar yürütüldüğünü dile getiren Şube Başkanı Gürkan “ Huzurevi projesinin yanı sıra bizim için çok önem arz eden yaşlı bakım evi projesi üzerinde çalışıyoruz. Uluslararası örnek projelerin ışığında çalışmalar yürütüyoruz umuyorum ki 2019 yılı içinde bu çalışmaların neticelerini görmeye başlayacağız” diye konuştu.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X