‘Düşündüğümüz tempoyu henüz bulamadık’

Bursaspor teknik direktörü Şenol Güneş maçın ardından yaptığı açıklamada sahaya kazanmak ve futbol oynamak için çıktıklarını ve maçı kazandıkları için mutlu olduğunu belirtti.

‘Düşündüğümüz tempoyu henüz bulamadık’

Şenol Güneş şu açıklamalarda bulundu; “Çocuklar keyif almak için sahaya çıkıyorlar. Bugün de bunu yapmaya çalıştılar. Maça iyi başlamadık. Hatalarımız oldu. Goller bulduk ama beklenmeyen goller yedik. 2-2’den sonra bir gol daha yiyebilirdik. O dakikalarda Harun devreye girdi. Daha sonra rakibin etkinliği kayboldu. Biz artık sahada topu iyi kullanan sağlı sollu ataklar yapamaya çalışan takımdık. Son dakikada da olsa kazandık. Kazanmak için çıkmıştık ama futbol oynamaya çıkmıştık. Skoru 2-0 yaptıktan sonra fark yapmamız gereken maçta sinirli, telaşlı ve oyun kontrolü olmayan bölümümüz oldu. Genelde oyuncularım iyi savaştılar. Çok güzel bir saha. Tribünün sahaya etkisi çok iyi. Hakem ve oyuncularda atmosferden etkileniyorlar. Bu çok güzel bir şey. Futbol arenası olmuş burası. İnşallah biz de iyi sahası olan bir takım olacağız. Konyaspor’da elinden geleni gösterdi. Daha önceki analizimize baktığımızda. Beşiktaş karşısında iyi oynamışlardı. Daha iyi sonuçlar alacaklardır. Bizim takımın oyuncu kalitesi ve zenginliği skora yansıdı. Biz de her oyuncu değerli. Daha önce takım önemli. Skor ne zaman nasıl geleceği belli değil.. Biz ilk yarının uzatma dakikalarında ve ikinci yarının başında gol yedik. Futbolda her şey oluyor. Bugün oyuna giren iki oyuncumuz oyuna katkı yaptılar. Holmen ve Şamil katkıları iyiydi. Fernandao, Bakambu ve  Ozan daha iyi olacaklar. Ara dönemde düşündüğümüz tempoyu daha bulamadık. Yine de oyun anlayışımız iyi gidiyor.

 

Aziz Behich’in yokluğunda görev alan Emre Taşdemir’in performansının sorulması üzerine Şenol Hoca, “Emre Taşdemir çok çalışkan bir çocuk. Bazen kontrolsüz gidiyor. Final pasları iyi olsa çok gol attırabilir. Sıkıntısı o. Savunması da gelişecek. Genç oyuncu, inşallah üstüne koyacak. Aziz oynamış Emre oynamış farketmez. Hepimiz Bursaspor’un elemanıyız” dedi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X