Dzsudzsak ve Necid golle tanıştı

Bursaspor’un yeni transferi Balazs Dzsudzsak, Gençlerbirliği maçında ilk golleriyle tanıştı. Müsabakada ikinci yarıda forma şansı bulan Tomas Necid’de ilk resmi maçında ağları havalandırdı.

Dzsudzsak ve Necid golle tanıştı

Yeşil-beyazlı takımda Gençlerbirliği maçında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor. Ligin ilk 3 haftasında puan alamayan Bursaspor, Gençlerbirliği maçında aldığı üç puanla galibiyetle tanıştı. Yeşil-beyazlı takımda yeni transferlerden Dzsudzsak ve Necid’in ortaya koyduğu performansta gelecek adına ümit verdi.

SUTTER ETKİSİZ KALDI

Müsabakaya ilk 11’de başlayan Belçikalı golcü Tom De Sutter, oyunda kaldığı 64 dakika boyunca etkisiz kaldı. Tecrübeli futbolcu 50. dakikada girdiği gol pozisyonunda ise direğe geçemedi. Yetenekli futbolcunun yerine 64. dakikada oyuna Necid dahil oldu.

NECİD GÖZ DOLDURDU

Sezon başında transfer edilen ve sakatlığı ile ayağındaki rahatsızlığı sebebiyle hiçbir resmi maça çıkamayan Tomas Necid, ilk resmi maçında göz doldurdu. Sutter’in yerine oyuna girdikten sonra istekli oyunuyla dikkat çekti.

DZSUDZSAK MAÇA DAMGA VURDU

Macar yıldız Dzsudzsak ise, Gençlerbirliği maçında oynadığı futbolla karşılaşmaya damga vurdu. Maç boyunca istekli görünen ve çektiği şutlar ile yaptığı ortalarla dikkat çeken Macar yıldız, müsabakayı 2 gol, 1 asist ile tamamladı. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Dzsudzsak, “Galip gelmek bizim için çok önemliydi. Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Camiamızın büyük bir beklentisi var. Bizim gibi bir takımın ilk üç haftayı sıfır puanla bitirmiş olması hem çok şaşırtıcıydı hem de halay kırıklığıydı. Bugün taraftarımız keşke burada bizimle olabilselerdi. Bu galibiyeti paylaşabilseydik. Ama önümüzdeki haftalarda bizimle olacaklardır. Bugün kazanmak çok önemliydi ve kazandığımız için çok mutluyuz. Çok iyi bir oyun ortaya çıkarttık” dedi.

“SEVİNCİMİ, ÜZGÜN OLAN TARAFTARIMIZLA PAYLAŞTIM”

Gol sevinci sırasında korner direğini tekmelemesi ve taraftara koşması konusunda ise Macar yıldız, “Hayatım boyunca hep duygusal oldum. Geçen haftalardaki sonuçlar geldiğinde sanırım duygusallık seviyem biraz daha yukarı çıktı. Dolayısıyla kazanabileceğimizi hissettiğim anda bu duygularım daha yükseğe çıktı ve taraftarımızla bunu paylaşmak istedim. Çünkü onlar da çor günlerde geçtiler. Sanırım biraz daha sakin olmam gerekiyor. O duygu boşalmasıyla korner direğini tekmelediğim için sarı kart gördüm. Ama çok güzel hissettim kendimi, onların da üzüldüğünü bildiğimi için bu mutluluğu onlarla paylaşmak istedim ve onlara koştum tabi ki” şeklinde konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X