EBS BURSA akademi ile nitelikli yöneticiler yetişecek

Eğitim-Bir-Sen Yönetici Buluşması’nda eğitimcilerin karşılaştığı sorunlara yönelik çözümler gündeme getirildi.

EBS BURSA akademi ile nitelikli yöneticiler yetişecek

Merinos AKKM Fuaye alanında gerçekleşen yönetici buluşmasında konuşan 1 No’lu Şube Başkanı Ramazan Acar diklenmeden dik durmayı bilen yeni yöneticileri yetiştirmek için EBS Bursa Akademi’yi de hayata geçireceklerini söyledi.

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen’in Türk halkının değerlerini her zaman öncelikli tuttuklarını belirten Acar, “Eğitim-Bir-Sen olarak çeyrek asrı aşan mücadelemizde ucuz polemiklerin, siyasal itiş kakışların içinde olmadık. Bizler, her zaman millî iradenin hak, hukuk ve alın terinin mücadelesini verdik. Bizim gösterdiğimiz bu duruşu gelecekte de yerimize gelecek yöneticilerimiz sergileyecektir. Geleceğin mimarı olacak yeni yöneticileri yetiştirmemiz gerekiyor. Bunun temellerini atacak olanlar da bizleriz. Çünkü biz eğitimciler, her alanda geleceğin yöneticilerini yetiştirecek gönüllü neferleriz. Faaliyete sokacağımız  EBS Bursa Akademi’yle Türkiye’nin yeni yöneticilerini yetiştireceğiz. Bu projeyi çok önemsiyoruz. Çünkü her başarılı yönetici ülkemizin uluslararası platformdaki başarısını da arttıracak. Böylece Türkiye gönül coğrafyasındaki mazlumların sesi olmaya daha güçlü bir şekilde devam edecek” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X