Ecel onu otobüste yakaladı!

Kayseri’de dayısının cenazesinden Bursa’ya dönen yaşlı adam, otobüste kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Ecel onu otobüste yakaladı!

Edinilen bilgiye göre, dayısının vefatı üzerine Kayseri’ye giden 75 yaşındaki Mahmut Tunç, cenazenin ardından ikamet ettiği Bursa’ya dönmek için şehirlerarası yolcu otobüsüne bindi. Otobüsün sabah saatlerinde İnegöl’e bağlı Şehitler Mahallesi mevkiine geldiği sırada, yaşlı yolcunun hareketsiz bir şekilde oturduğunu gören yolcular, otobüs şoförünü uyardı. Muavinin, uyuyor olabileceği düşüncesi ile uyandırmak istediği yolcu hareket etmeyince, şoför otobüsü yol kenarında durdurarak sağlık ekiplerine haber verdi. 112 ekibi, Mahmut Tunç’un öldüğünü belirledi. Kalp krizi geçirerek hayatını kaybettiği iddia edilen yaşlı adamın cenazesi, jandarmanın ve savcının incelemesinin ardından Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Bu arada, kara yolunda seyreden sürücüler, otobüsün etrafında ve içerisinde jandarma ekiplerini görünce operasyon olduğunu sandı. Olayın ardından otobüs yoluna devam etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X