Eda Ece paylaştı sosyal medya yıkıldı! Son noktayı koydu

3. sezonuyla Fox TV ekranında Pazartesi akşamları izleyicilerle buluşmakta olan Yasak Elma dizisi, hem oyunculuk performansı hem hikayenin başarılı gidişatı hem de reytingler noktasında bir hayli iyi noktada bulunuyor.

Eda Ece paylaştı sosyal medya yıkıldı! Son noktayı koydu

Ancak bu duruma karşın sosyal medyada Yasak Elma’nın final yapabileceğine yönelik bazı yorumlar dizinin hayranlarını endişelendirdi.

Instagram’da fotoğrafını paylaşan Eda Ece’ye bir hayranı, “Doğru mu, Yasak Elma final yapacak” diye yazdı. Eda Ece ise hemen bu hayranına yanıt vererek, “Yalan, tam gaz devam” diyerek spekülasyona noktayı koydu.

Eda Ece, ayrıca twitter hesabından da dizinin yayında olduğu saatlerde mesaj paylaştı. Ece, “Yasak Elma erken final haberleri tamamen yalandır. Tam gaz devam ediyoruz. Ne amaçla yapıldığını da anlamış değiliz. (!) bölümü izliyoruz iyi seyirler canlar” notunu yayınladı.

Eda Ece’nin bu sözünden sonra takipçileri çok mutlu olduklarını ve diziyi beğenerek takip ettiklerini belirten yorumlarda bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X