Edebali vatandaşları danışmada karşıladı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, belediye hizmet binasına gelen vatandaşları danışmada karşılayıp talep, görüş ve önerilerini dinliyor, bürokratik işlemler ve belediye hizmetleri hakkında bilgi veriyor.

Edebali vatandaşları danışmada karşıladı

Belediyeye gelen ilçe sakinleriyle yüz yüze görüşen Başkan Edebali, “Hiç bir ayrıma tabi tutmadan, her insanımızı dinliyor ve taleplerine cevap veriyoruz. Haftanın belirli günleri mesai saatleri içerisinde vatandaşlarımızı karşılayarak taleplerini doğrudan alıyoruz. Katılımcı belediyecilik anlayışıyla hizmet üretirken Yıldırımlıların ilçemizin sakini değil sahibi olduklarını savunuyoruz’ dedi.

“ORTAK AKLI ÖNEMSİYORUZ”

Yıldırım’ın yönetiminde ortak aklı ve vatandaşların katılımını önemsediklerini belirten Edebali, “Vatandaşlarımıza kısa sürede hizmet ulaştırma anlayışımız gereği hayata geçirdiğimiz 444 16 02 numaralı Yıldırım Çağrı Merkezi ile daha ulaşılabilir ve daha hızlı çözüm üreten bir belediye olmayı kısa zamanda başardık.

Yönetim şemamızda Yıldırımlı hemşehrilerimizi en üst basamağa yerleştirerek onların mutluluğunu sağlamak adına çalışıyoruz.

Mutlu insanların şehri Yıldırım’da hemşehrilerimizden gelecek talep ve öneriler ışığında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızın hak ettiği daha yaşanabilir Yıldırım hedefini gerçekleştirmek için  çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yıldırımlılarla el ele vererek ideal şehir hedefine emin adımlarla ilerleyeceğiz” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X