Edebali’nin başarısı anketlere yansıdı

Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’nin 9 aylık başarılı performansı anketlere de yansıdı.

Edebali’nin başarısı anketlere yansıdı

Yıldırım’ı ‘ideal şehir’ yapmak için kolları sıvayan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye kamuoyunun desteği giderek artıyor. Politics, ORC ve Andy-AR gibi bağımsız araştırma şirketlerinin Türkiye ve Bursa genelinde yaptığı anketlerde en başarılı belediye başkanı olan Edebali, hayata geçirdiği sosyal, kültürel ve ekonomik projelerle halkın sevgisini kazandı. Yıldırım halkı, özellikle kentsel dönüşüm konusunda hazırlanan Master Plan’ın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanmasının ardından saha çalışmalarına hız kazandıran Edebali’nin performansından memnun kaldı. Edebali’nin ‘Yıldırımlılar Söz Sizde’, ‘Paylaşım Atölyesi’ ve ‘Sosyal Doku Analizi’ gibi projelerle ilçeyi halkla birlikte yönetmesi de takdirle karşılanıyor. 

Osmanlı İmparatorluğunun temellerinin atıldığı Yıldırım’ı geleceğe modern projelerle taşımak için çalıştıklarını belirten Edebali, “İlçemizi tarihi mirasımızdan güç alarak halkımızla birlikte en iyi noktalara getireceğiz. Vatandaşlarımızı şehrin sakini değil şehrin sahibi olarak görüyoruz. Bu anlayışımızın bir gereği olarak hayata geçirdiğimiz ‘Yıldırımlılar Söz Sizde’ projemiz ile halkımızın fikrine danışıyor, hizmetlerimizi buna göre şekillendiriyoruz” dedi. 

Edebali, Yıldırım’ı geleceğe taşımak için gündüz-gece demeden çalıştıklarının altını çizerek, “Hedefimiz çocuklarımıza daha iyi yarınlar bırakmaktır. Gelecekte, ecdadımızın mirası olan bu topraklarda şehircilik anlamında modern, kültürel olarak gelişmiş, sporla iç içe ve aynı zamanda tarihinden kopmayan nesiller yaşayacaktır” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X