EDHO’ya bomba transfer!

İnternetin fenomen dizisi Adana “Sıfır Bir- Bir Zamanlar Adana”da Yahya karakterine hayat veren oyuncu Murat Özben, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil oldu.

EDHO’ya bomba transfer!

Oktay Kaynarca, Selda Alkor ve Naz Elmas gibi oyuncuların başrolünü paylaştığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz kadrosuna yeni oyuncuları katmaya devam ediyor. Adana’nın en tehlikeli bölgelerinden Hürriyet mahallesinde geçen olayları farklı bir tarzla ekrana taşıyan ve her bölümü milyonlarca izlenen internet dizisi “Sıfır Bir- Bir Zamanlar Adana”nın Yahya’sı, sevilen dizi EDHO’ya transfer oldu.

ŞAFAK KARAKTERİNİ CANLANDIRIYOR

En son “Sıfır Bir- Bir Zamanlar Adana” dizisinde Yahya karakterini canlandıran ve aynı zamanda İstanbul Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan Murat Özben Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Şafak karakterine hayat veriyor.
 

ieiei

“EDHO’NUN BAŞARISINA LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUM”

İnternetin en iddialı dizisinde yer alan Özben, “Oyunculuk kariyerimde önemli bir aşamada olduğumun farkındayım. Bu farkındalığı Şafak karakterine de anlatmaya çalışıyorum. Oyuncu oynadığı karakteri ikna edebiliyorsa başarı mutlaktır. Edho’nun başarısına layık olmaya çalışıyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X