Efeler lider bitirdi

TVF Erkekler Birinci Ligi’nde mücadele eden Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, A Grubu 26. hafta maçında Eğirdir Elma’yı 3-0 yenip grubu lider tamamladı.

Efeler lider bitirdi

Bu sezonun ardından Efeler Ligi’ne yükselmek isteyen Bursa Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, normal sezonun son haftasında Eğirdir Elma Takımı’na konuk oldu.

Eğirdir Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibi önünde rahat bir oyun ortaya koyan yeşil-beyazlılar, 25-13, 25-10 ve 25-15 setlerle salondan 3-0 galip ayrıldı.

“Hedefimiz final grubuna yükselmek”

TVF Erkekler Birinci Ligi A Grubu’nu ilk sırada tamamlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor’da tecrübeli çalıştırıcı Bahadır Aksoy, grubu lider tamamladıkları için mutlu olduğunu söyledi.

İlk hedeflerinin play-off gruplarına yükselmek olduğunun altını çizen Aksoy,  “Grubumuzda son resmi maçımızı oynadık. Bizim ilk önceliğimiz gruptan iyi sonuçlarla çıkmaktı. Oyuncularım normal sezon boyunca iyi mücadele ederek bu hedefimizi taçlandırdı ve lider olarak yarı-final grubuna yükseldik. Önümüzde 2 hafta var. Oyuncularımızla birlikte çok iyi hazırlanacağız. Artık sıradaki hedefimiz final grubuna yükselmek. Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş başta olmak üzere, yönetim kurulu üyelerimiz ve bize destek veren tüm Bursalı hemşerilerimize teşekkür ederim. İnşallah bu hedefimizi de onların destekleriyle gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

İlk rakip Alanya Belediyesi

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün 6,7 ve 8 Nisan tarihlerinde Kayseri’de oynayacağı play-off yarı final grup maçlarındaki rakipleri belli oldu. İlk maçında Alanya Belediyesi ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılar ikinci maçında Akkuş Belediyesi ile mücadele edecek. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü yarı final son maçında ise Sorgun Belediyesi ile karşılaşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X