Efsane dizi Kurtlar Vadisi geri dönüyor! İşte yeni adresi

Bir döneme damga vuran dizilerden olan Kurtlar Vadisi, ekranlara geri dönüyor. 2 sezondur televizyon kanalında yayınlanmayan dizi, Netflix ile hayranlarıyla buluşacak.

Efsane dizi Kurtlar Vadisi geri dönüyor! İşte yeni adresi

Türkiye’de 1,5 milyon abone sayısına ulaşan Netflix, son olarak Türk televizyon tarihinin en çok izlenen yapımlarından biri olan Kurtlar Vadisi’nin yeni bölümlerini yayınlamak için Pana Film ile anlaşma sağladı.

NETFLIX İLE İZLEYİCİSİYLE BULUŞACAK

2 sezondur herhangi bir kanalda yayınlanmayan Kurtlar Vadisi, 2020 yılında izleyicisiyle buluşacak. Dizinin Netflix’te yayınlanacak olan kısmının adı ise Kurtlar Vadisi Kaos olacak. Geçen sezon Kanal D ve TRT ile olan anlaşmalar son dakikada iptal olan dizi 2020 yılında Netflix ile izleyicisiyle buluşacak.

ÇEKİMLERİ KASIM AYINDA BAŞLIYOR

Birinci sezon senaryosu hazır olan Kurtlar Vadisi Kaos’un çekimlerinin ise Kasım ayında başlaması bekleniyor. Dizinin başrolünde ise yine dizideki adı Polat Alemdar olarak tanınan Necati Şaşmaz oynayacak.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X