Efsaneye en güzel hediye

Bursaspor’un unutılmaz ismi Sedat Özden’in ilk Milli forması Bursa Kent Müzesi’nde sergileniyor. 

Efsaneye en güzel hediye

Bursaspor’un efsane kaptanı, eski milli futbolcu Ali Sedat Özden’in giydiği ilk milli forma, Bursa Kent Müzesi’nde sergilenmeye başladı. Törene Özden’in yanı sıra Fransa’nın Le Havre takımına transfer olan kaptan Ertuğrul Ersoy ile Büyükşehir Belediye Başkanvekili Murat Demir ve Türkiye Futbol Dfamları Derneği Bursa Şube Başkanı Ümit Akkuş da katıldı. Duygusal anların yaşandığı törende, 30 Ağustos 1953 Bursa doğumlu Ali Sedan Özden için sürpriz doğum günü kutlaması da yapıldı.

Murat Demir, Bursaspor’un Bursa ile özdeşleştiğini söyleyerek, ‘Gerek Bursaspor, gerekse milli takım formasıyla gerçek futbolcu profilini gözler önüne seren kaptanımız, giydiği ilk formayı müzemize teslim ediyor. Bu anlamlı hatıra, müzemizde gururla geleceğe ışık tutacak’ dedi. Efsane kaptan Sedat Özden de, ”Çok heyecanlıyım. Bursa Kent Müzesi’nde formamın sergilenmesi ve Türk futboluna hizmet edişimden dolayı beni onurlandırmaları, son derece mutluluk verici” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X