Ege’yi Mudanya’ya getirdik

Mudanya Yapı İnşaat Genel Koordinatörü Kenan Sülün, Vadi Mudanya projesinin 3’üncü etabının tamamlandığını belirterek, “Mudanya’nın merkezi yerinde, bayırı bulunmayan, bu özelliklere sahip bir proje bulunmuyor. Villa konsepti ile Ege’deki tatil hayatını M

Ege’yi Mudanya’ya getirdik

Sülün, gıda sektörüyle iş yaşamına başladıklarını, 2001 yılında da inşaat sektörüne girmeye karar verdiklerini söyledi. İki kardeş olarak uzun yıllar arsa temini yaptıklarını anımsatan Sülün, “2011 yılında da firmamızın kuruluşunu gerçekleştirdik. İlk projemiz olan Vadi Mudanya’da tüm ihtiyaçları ve talepleri göz önünde bulundurduk. Mudanya’nın en gözde noktasında villa konseptinde, Ege’deki bir tatil köyünde olması gereken tüm detayları da barındıran projeyi hayata geçirdik” diye konuştu. Vadi Mudanya Evleri’nde 3’üncü etabının da tamamlandığını vurgulayan Sülün, projenin toplamda 16 blok, 72 dubleksten oluştuğunu dile getirdi.

DOĞAYA UYGUN MALZEMELER

Projenin Ömerbey Mahallesi’nde her yere yürüme mesafesinde yer aldığını kaydeden Kenan Sülün, “Hem vadi hem de deniz manzaralı olan projemiz lokasyonu ile ön plana çıkıyor. Her gelen ‘Mudanya’da böyle bir yer var mıydı’ diye şaşırıyorlar. Mudanya’nın merkezi bir yerinde, bayırı bulunmayan, az katlı bu özelliklere sahip bir proje bulunmuyor. Alternatifi yok” dedi. 2014 yılının ocak ayında Vadi Mudanya’nın ilk etabına başladıklarını hatırlatan Sülün, “Projemiz 10 bin 250 metrekare üzerine kurulu bulunuyor. Sosyal tesis, spor salonu, 400 metrekarelik cafe ve restoranı, havuz, oyun salonu ve misafirhanesi var. BUDO’ya, pazara, okula 3 dakikalık mesafede bulunuyor. 8,7 şiddetinde bir depreme dayanıklı şekilde inşa ettik. Doğaya uygun ahşap ve taş malzemeler kullandık.”

İNDİRİM KAMPANYASI BAŞLADI

Vadi Mudanya’yı ticari amaçla hayata geçirmediklerini dile getiren Sülün, “Sattığımız insanlara da çok dikkat ettik. Şehri terk etmelerine gerek kalmadan, Ege’deki tatil hayatını buraya getirmeye çalıştık. Yemyeşil bir vadinin içinde, sahile yürüme mesafesindeki projemizde, villa konseptiyle mahalle kültürünü yaşatmak istedik” dedi. Sülün, önümüzdeki dönemde 3 projeyi daha hayata geçireceklerini kaydetti. Emlak almak için uygun zaman olduğunun da altını çizen Sülün şöyle devam etti: “Yüksek faizler nedeniyle eylül sonuna kadar devam edecek yüzde 25+20 indirim kampanyası yaptık. Fiyatlarımız 695 bin-900 bin lira arasında değişiyor. İki ay sonra bu fiyatlara daire bulunması mümkün değil. Ev almayı düşünenler fırsatı kaçırmasın.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X