Eğitim yatırımlarına büyük önem veriyoruz

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlen programda ilçede görev yapan öğretmenleri ve ailelerini ağırladı. Binin üzerinde katılımın olduğu programda, öğretmenler kapıda karanfillerle karşılandı.

Eğitim yatırımlarına büyük önem veriyoruz

Programa Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve eşi Serpil Karakuş, Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve eşi Suzan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Vedat Büyükgölcigezli, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, İlçe Jandarma Komutanı Barış Bozkurt, İlçe Emniyet Müdürü Abdulkadir Yüce, İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’nın yanı sıra öğretmenler ve aileleri katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Duran, ilçede görev yapan bin 200 öğretmenin, 18 bin 500 öğrenciyi karşılıklı sevgi, saygı ve şefkatle eğitmesinin önemine değindi. Duran, “Biz öğretmenler hayatımızla, yaşantımızla, değerlerimizle bu mesleğin kutsiyetini her zaman ön planda tutmak gayretindeyiz. Gemlik’in öğretmenleri mutluysa, Gemlik mutludur, Gemlik başarılıdır” diye konuştu.

DESTEK SÜRECEK…

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz da, Gemlik Belediyesi’nin sadece altyapı ve üstyapı ile ilgilenmediğini ifade ederek, eğitim ve öğretimin kalitesinin yükseltilmesi için ilçede eğitim yatırımlarına büyük önem verdiklerini söyledi. Gemlik’in özellikle eğitim ve sağlık alanında en sıkıntısız yerlerden biri haline geldiğini ifade eden Yılmaz, eğitim ve öğretime yönelik destekleri sürdüreceklerini kaydetti. 

Konuşmaların ardından masa tenisi, futsal ve satranç branşlarında düzenlenen turnuvalarda dereceye giren öğretmenlere kupa ve madalyaları protokol tarafından takdim edildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X