Eğitimde Osmangazi farkı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Çukurca Fan Club İlköğretim Okulu’nda düzenlenen kahvaltıda öğretmenlerle buluştu.

Eğitimde Osmangazi farkı

Eğitim gönüllüsü olarak çalışmalarına devam eden ve ilçedeki 200’den fazla okula çeşitli hizmetlerde bulunan Osmangazi Belediyesi, geçtiğimiz dönem Çukurca Fan Club İlköğretim Okulu’nda yaptığı çalışmalarla okulu modern bir çehreye kavuşturdu. Öğrencilerin ders aralarını daha iyi geçirmeleri için okul bahçesine basketbol sahası ve çocuk oyun grubu yapılırken, okul binası ve bahçesi de yenilendi.

Okul idaresi ve öğretmenler, yaptığı hizmetlerden dolayı Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkürlerini sunmak için kahvaltı verdi. Osmangazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürhan Çokgezer, Şube Müdürü Rasim Alkaç ve Osmangazi Belediye Başkan Yardımcısı Halil Döner’in de katıldığı kahvaltıda, okul yöneticileri ve öğretmenlerle buluşan Başkan Mustafa Dündar, “Çocuklarımızın en iyi şartlarda okuyup eğitimlerini tamamlayarak, ülkemizi muasır medeniyetler seviyesine taşımaları için eğitimin her alanındaki yatırımları önemsiyoruz. Bugüne kadar çevre düzenlemesinden spor ve okul alanlarına kadar pek çok konuda 200’den fazla okula destek verdik. 40 anaokuluna yeni oyun gurupları kazandırdık. Her şey, çocuklarımızın daha iyi şartlarda yetişmesine katkı sağlamak için” dedi.

Okul Müdürü Çetin Burul da, yapılan hizmetlerle okullarının önemli ihtiyaçlarının giderildiğini belirterek, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X