EKO-KENT Planı`na onay

Nilüfer Belediye Meclisi Kasım ayı toplantısını Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey`in başkanlığında yaptı. Konak Kültürevi`nde gerçekleştirilen meclis toplantısının en önemli maddeleri arasında yer alan Nilüfer Eko-Kent Planı, yeniden oylandı.

EKO-KENT Planı`na onay
Büyükşehir Belediye Meclisi’nin, “Mevzuat çerçevesinde yeniden değerlendirilmesi” gerektiği yönündeki kararının ardından revize edilen Nilüfer Eko-Kent Planı, Nilüfer Belediye Meclisi’nde bir kez daha görüşüldü. Yapılan oylamada AK Parti grubu planı “örnek bir çalışma” olarak nitelese de ret oyu kullandı. CHP Grubu’nun oy çokluğuyla kabul edilen plan onaylanmak üzere bir kez daha Büyükşehir Belediyesi’ne gönderildi.
 
YENİ BİNAYA İSİM…
 
Nilüfer Belediye Meclisi’nin bir diğer önemli gündem maddesi de Nilüfer Belediyesi Yeni Hizmet Binası’na isim verilmesi idi. Nilüfer Belediyesi tarafından başlatılan kampanya kapsamında vatandaşların karar verdiği isim Nilüfer Belediye Meclisi’nde onaylandı. CHP ve AK Parti grubunun oy birliğiyle alınan karar doğrultusunda Nilüfer Belediyesi Yeni Hizmet Binası’nın adı “Nilüfer Belediyesi Halk Evi” oldu. Belediye önünde bulunan meydan ‘Cumhuriyet Meydanı’ adını alırken meydanda bulunan havuza da ‘Nilüfer Havuzu’ ismi verildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X