“Ekonomik saldırıya karşı üreteceğiz çalışmalıyız”

Dündar, Türkiye’nin 15 Temmuz hain darbe girişimi sonrasında şimdi de ekonomik saldırıyla karşı karşıya olduğunu belirterek, millet olarak bu saldırılara üretimle, hizmetle karşılık verileceğini söyledi.

“Ekonomik saldırıya karşı üreteceğiz çalışmalıyız”

AK Parti Osmangazi İlçe Danışma Toplantısı’nda konuşan Başkan Dündar, Türkiye’nin tarihi bir sürecin içerisinde olduğuna dikkat çekti. Dündar, “Bugün ülkemiz, 15 Temmuz işgal girişimi sonrası bir ekonomik saldırıyla karşı karşıya. Dolar operasyonuyla ülkemiz çökertilmek isteniyor. Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu saldırılara karşı ‘Üretim’ diyor, ‘Çalışacağız’ diyor.

Bizler de Osmangazi Belediyesi olarak hizmet diyoruz, üretim diyoruz. İnşallah, Cumartesi günü genel merkez kongresiyle birlikte partimiz kendini yenileyerek, bu ülkenin istikbali için ‘Biriz, beraberiz’ diyerek yeniden yola çıkacak” dedi.

Belediye olarak büyük bütçeli işlere imza attıklarını belirten Başkan Dündar, “Osmangazi’de hizmet yapmak kolay değil. Kamulaştırmaya çok büyük bütçeler ayırıyoruz.

Osmangazi Meydanı için harcanan kamulaştırma rakamı bugüne kadar 145 milyon olmakla birlikte 2009 yılından bu yana kamulaştırmaya vermiş olduğumuz toplam para 750 milyondur. 40 milyon lira ile belediye tarihinin en büyük bütçeli projesi olan Kaliteli Yaşam Merkezi, hastane ayarında engelli, yaşlı ve alzheimer hastalarına hizmet verecek” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X