‘Elektrik satış miktarımız 134 ülkenin tüketiminden fazla’

Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, elektrik satış miktarlarının, 134 ülkenin elektrik tüketiminden daha fazla olduğunu kaydetti.

‘Elektrik satış miktarımız 134 ülkenin tüketiminden fazla’

CEMAL KIRGIZ

Limak Enerji Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytaç, Bölge Müdürü Mehmet Kandırmaz ve Bölge Müdür Yardımcısı Tuncer Yalçın, Gemlik ve Orhangazi’de görev yapan gazetecilerle buluşarak çalışmalarla ilgili bilgi verdi.

Genel Müdür Ali Erman Aytaç, “Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) verilerine göre, 2017 yılında perakende satış faaliyetinde bulunan 142 şirket arasında 3’üncülüğe yükseldik.

2017 yılında Türkiye’deki elektrik tüketim artışı oranı yüzde 6,30 iken, Limak Enerji olarak satış hacmimizi yüzde 29 artırarak, elektrik satışındaki payımızı yüzde 5,34’ten yüzde 6,59’a çıkardık.

Elektrik satış miktarımız, 134 ülkenin elektrik tüketiminden daha fazla. Türkiye’nin online işlem merkezini hayata geçiren ilk şirketi olma unvanını taşıyoruz. Limak Enerji olarak, enerji sektöründe e- Devlet üzerinden işlem kolaylığı imkânı sunan şirket olmanın gururu ile müşterilerimize hizmet veriyoruz” dedi. 

Gerçekleştirdikleri müşteri memnuniyeti çalışmalarıyla da tüketicilere yenilikçi uygulamalar sunduklarını ifade eden Aytaç, ‘Sizinle Aydınlanıyoruz’ projesi kapsamında, müşteri işlem merkezlerinden işlem yapan müşterilere SMS yoluyla anket uygulayarak geri bildirim aldıklarını kaydetti.

Aytaç, “Yapılan anketten elde edilen ilk sonuçlara göre memnuniyet oranımız yüzde 88 olarak ölçümlendi. Kalite ve yönetim yaklaşımları doğrultusunda kurumsal mükemmellik anlayışıyla benimsediğimiz EFQM Mükemmellik Modeli ile de sürekli iyileşme çalışmalarımıza devam ediyoruz” değerlendirmesini yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X