Eleştirilere el hareketi yaparak karşılık verdi!

Bikinili pozları ve açıklamalarıyla eleştirilen Aleyna Tilki eleştirilere orta parmak hareketiyle karşılık verdi. Tilki’nin bu hareketi sosyal medyada gündem oldu.

Eleştirilere el hareketi yaparak karşılık verdi!

Şu sıralar genç şarkıcı Aleyna Tilki ne yapsa olay oluyor. Yaptığı açıklamalar paylaştığı fotoğraflar sık sık eleştirilip olay olan Tilki artık bu eleştirilerden sıkılmış olacak ki son paylaşımıyla herkesi şoke etti.

Aleyna Tilki’nin geçen gün Ukrayna Kiev’den yaptığı paylaşımda photoshop kullandığını söyleyen takipçileri, “Bu kadar zayıf değilsin, O sen olsan bari” yorumlarını yapmıştı.

Tilki, gelen eleştirilere Instagram hesabından orta parmak hareketi yaparak karşılık verdi.
 

5d00f8eeae298bba1791737e
 

Tilki’nin takipçileri paylaşım karşısında neye uğradığını şaşırdı. Genç şarkıcının paylaşımına “Terbiye sınırlarını aşmışsın, iyice kafayı yemişsin” gibi yorumlar yapıldı.
 

hadise23-660x472

Benzer bir hareketi daha önce Hadise de şapkası ve kıyafeti eleştirilince yapmıştı. Geçtiğimiz günlerde ise Melek Mosso konserinde el hareketi yaparak eleştirilerin odağı olmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X