‘Elimde müstehcen görüntülerin var’ mesajını görünce harekete geçti!

Güzel oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz gün telefonuna mesaj atan kişi tarafından, elinde birçok fotoğraf ve müstehcen görüntüsünün olduğu ileri sürülerek tehdit edildi.

‘Elimde müstehcen görüntülerin var’ mesajını görünce harekete geçti!

Son zamanlarda ekrandaki projelerde yer almayan Merve Boluğur, önceki gün telefonuna gelen mesajla ne yapacağını bilemedi. Kimliği bilinmeyen bir kişi, Boluğur’a mesaj atarak elinde fotoğraflarının ve müstehcen görüntülerinin olduğunu iddia ederek tehdit ederek para istedi.

TEHDİT EDİLDİ

Sabah’ta yer alan habere göre; Mesaj atan kişi, Boluğur’a “Fotoğraflarını sosyal medyada yayarım.” diyerek tehdit ettiği iddia edildi. Yapılan araştırmalar sonucunda mesajın gönderildiği numaranın, yurt dışına kayıtlı olduğu belirlendi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Oyuncu, gelen tehdit mesajlarının ardından kişinin kimliğinin tespit edilmesi için İstanbul Adliyesi’ne başvurduğu ileri sürüldü. Savcılıkta yarım saat ifade veren oyuncu, başına gelen şantaj olayını anlattı. Boluğur’un şikayeti üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X